Denne klassikern er ganske enkel å lage.
Jeg brukte ca 400g ferdig pillede reker til fire personer. Så hadde jeg finsnittet salat, cherry tomat, agurk i terninger, avokadokrem og rød dressing. Noen av rekene vender jeg i litt dressing, så legger man alt lagvis. I det øverste laget valgte jeg å bruke de rekene som ikke var vendt i dressing, så garnerte jeg med en sitronskive, litt ekstra tomat.
Vi konkludrete med at det var nesten som å dra tilbake til 80-tallet!
Nyttårsmeny 2014
Rekecocktail
Hummer
Salat og Dressing
Foie Gras
Fikenmarmelase og Brioche
Torsk
Erter, Bacom og
Holandaise
Tournedos
Selleripure, fondantpotet
Persilleolje og Rødvinsglace
Ost
Creme Brule
Aller forberedelsene var gjort på forhånd så det var litt som å kjøre en catering hjemme hos seg, med god hjelp av dansken. Gode venner, mat og vin er en oppskriften på en god nyttårsfeiring.
Det var en nydelig meny! :)
SvarSlett