På mandagen fikk jeg beskjed om at gjestene vi hadde til
lunsj i dag var fransk presse og et bulgarsk tv team. Dem er å reiser litt
rundt her på Helgeland i forbindelse med jubeleumet til NovaSea på Lovund. Jeg
fikk også vite at dem kom til å filme litt i restauranten og kanskje litt på
kjøkkenet.
Men det ingen hadde fortalt meg før i dag var at dem skulle
lage en episode til et bulgarsk matprogram som tv-kokken Ivan Zvezdev har.
Etter dem hadde spist lunsj fikk jeg plutslig to kameramenn
inn på kjøkkenet, og på meg en mikrofon. Jeg skulle tydligvis lage mat en rett
samtidig som jeg prater med Ivan og forteller om norske råvarer.
Det er bra jeg er såpass sporty som jeg er, så dette tor jeg
på strak arm!
Førse gangen jeg lager mat forran tv-kamera, så jeg var sånn
passe redd for at jeg ikke kom til å få fram et eneste ord. Men det var ikke
noe proble, og gøy var det også.
Trude Bessesen fra Norges Sjømatråd syntes jeg gjorde en bra
jobb med å promotere norsk fisk.
Retten jeg laget var:
Stekt Breiflabb og Kamskjell
Bakte (norske)
Jordskokker, Erter
Tomatisert Byggryn
med Løpstikke
Ivan Zvezdev skal lage en serie med seks programmer i nå når
han er her i norge, der et av programmene blir med meg fra Spiseriet
Fabelaktig.
Han skal for eksempel også lage program med Thommas som er
kjøkken skjef på Lovund Rorbu Hotell og et med Eivind Hellstrøm i forbindelse
med laksedagene til Nova Sea.
For å si det slikt så ble ikke dagen helt som jeg trodde når
jeg sto opp i dag, men gøy var det!
Meg og tv-kokken Ivan Zvezdev
Hele tv-teamet
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar